Ak sa Vám tento NEWSLETTER nezobrazuje vo Vašej mailovej schránke správne, kliknite prosím na tento odkaz pre jeho zobrazenie v internetovom prehliadači.

L&M UNDERWEAR - spodná bielizeň

V našej ponuke nájdete dámske pančuchové nohavice:

  • samodržice
  • s otvorenou špičkou
  • tehotenské
  • svadobné
  • proti celulitíde
  • sťahovacie
  • vzorované
  • podkolienky, ponožky, ťapky



Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu našej predajne, aby sme mohli opäť splniť Vaše aj najnáročnejšie očakávania spojené s kúpou luxusnej spodnej bielizne.

Želáme Vám pekný deň.
L&M UNDERWEAR

Chcete darovať spodnú bielizeň? Nie ste si však istí vaším výberom? DARUJTE NAŠE DARČEKOVÉ POUKÁŽKY! Pri firemných veľkoodberoch na účely zamestnaneckých benefitov, poskytujeme zvýhodnené podmienky odberu darčekových poukážok.

Viac na:
http://www.lmunderwear.sk/gift-vouchers.html

L&M UNDERWEAR - gift voucher

L&M UNDERWEAR - gold customer card

Nakupujte výhodnejšie so ZLATOU ZÁKAZNÍCKOU KARTOU so zľavou -10% z každého celého eura z Vášho nákupu (neplatí pre akciový tovar, uplatnenie zľavy je možné v zmysle pravidiel pre vydávanie a používanie zákazníckych kariet):

http://www.lmunderwear.sk/customer-cards.html


Páči sa Vám náš e-mailový marketing? Alebo máte voči nemu výhrady? Kliknutím na nasledujúce prepojenie:
https://www.nicereply.com/l-m-underwear/mail-marketing môžete tento mail ohodnotiť prípadne pridať Váš názor. Všetky Vaše hodnotenia a názory sú pre nás veľmi dôležité, nakoľko nám umožnia prispôsobiť komunikáciu s našimi zákazníkmi presne podľa ich potrieb. Ďakujeme za Váš čas, ktorý ste strávili hodnotením alebo čítaním našich e-mailov.

L&M UNDERWEAR - l&m ranking

Pridajte sa k nám na našich profiloch na sociálnych sieťach a získate prístup k všetkým aktuálnym informáciám o vašej obľúbenej predajni so spodnou bielizňou L&M UNDERWEAR

Zvážte prosím, či je nevyhnutné tlačiť tento e-mail.
Please consider the environment before printing this e-mail.
L&M UNDERWEAR - stamp confirmed

Ak si v budúcnosti neželáte dostávať informácie o práve prebiehajúcich akciách a aktuálnej ponuke tovaru, pošlite nám prosím spätnú informáciu o Vašom rozhodnutí odhlásiť sa z odberu reklamných informácií.